Menu Sluiten

Wisselstukken Heftrucks


Wisselstukken heftrucks

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en tweedehands heftrucks.

Wisselstukken heftrucks.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen alle merken en types heftrucks. Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks en wisselstukken voor heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Low budget trucks.

Bent u op zoek naar een degelijke truck voor een kleine prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks om een low budget truck te overwegen. Aarzel zeker niet hen te contacteren voor meer informatie.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres. Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotrucks is vogelstraat 5 in Melle. Info over wisselstukken heftrucks

Kennis over Wisselstukken heftrucks

Tweedehands vorkheftrucks en wisselstukken voor heftrucks zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en modellen.

Er zijn ook veel merk- en merkloze heftrucks op de markt. Veel grote bedrijven die zich bezighouden met bouwmachines en -materialen verhuren hun vorkheftrucks. Veel kleine bedrijven kopen ook tweedehands heftrucks. De prijs van deze vorkheftrucks kan onderling enorm afwijken en is afhankelijk van vele factoren, zoals het model, de kenmerken, de staat, de kilometerstand, de capaciteit enz.

Gebruikte vorkheftrucks zijn ook op de markt verkrijgbaar.

Als u een gebruikte vorkheftruck wilt kopen, kunt u kijken in verschillende advertenties zoals kranten, tijdschriften, internet en andere publicaties in uw omgeving. U kunt ook praten met mensen die eerder tweedehands vorkheftrucks hebben gebruikt.

Meer info over wisselstukken heftrucks nu op www.decotrucks.be.

Tags

Wisselstukken Heftrucks |