Menu Sluiten

Tweedehands Heftruck


Tweedehands heftruck

Voordat u een tweedehands vorkheftruck van een dealer koopt, moet u controleren of de truck in goede staat is. U moet ook de motor en andere mechanische aspecten van het voertuig controleren. Tijdens het zoeken naar tweedehands vorkheftrucks die te koop zijn, moet u voorzichtig genoeg zijn om bedrijven te vermijden die vorkheftrucks verkopen met beschadigde motoren en carrosserie├źn. Als u van plan bent om tweedehands vorkheftrucks te kopen van een lokaal bedrijf, kunt u de vertegenwoordiger vragen om u de documenten te laten zien die bewijzen dat de heftrucks in goede staat zijn.

Daarnaast moet u ook kijken naar de garantie die het bedrijf biedt.

Als de dealer geen garantie biedt, is het raadzaam om een tweedehands vorkheftruck van een betrouwbaar bedrijf.

Info over tweedehands heftruck

Feiten over Tweedehands heftruck

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Low budget trucks.

Bent u op zoek naar een degelijke truck voor een kleine prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks om een low budget truck te overwegen.

Aarzel zeker niet hen te contacteren voor meer informatie.

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en tweedehands heftrucks.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen alle merken en types heftrucks. Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres. Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotrucks is vogelstraat 5 in Melle.

Meer info over tweedehands heftruck nu op www.decotrucks.be.

Tags

Tweedehands Heftruck |