Menu Sluiten

Tweedehands Heftruck Kopen


Tweedehands heftruck kopen

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en tweedehands heftrucks.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen alle merken en types heftrucks. Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Low budget trucks.

Bent u op zoek naar een degelijke truck voor een kleine prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks om een low budget truck te overwegen. Aarzel zeker niet hen te contacteren voor meer informatie.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres. Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotrucks is vogelstraat 5 in Melle. Info over tweedehands heftruck kopen

Bericht over Tweedehands heftruck kopen

De tweedehands vorkheftrucks zijn de werkpaarden van deindustrie.

De vraag naar alle soorten vorkheftrucks is gestegen als gevolg vanhet stijgende aantal industriele ondernemingen en de exponentiele groei van hunactiviteiten. In feite is het verplicht geworden om vorkheftrucks te hebben inelke werkplaats, ongeacht de grootte ervan. Tweedehands vorkheftrucks kunnenworden gehuurd voor korte of lange termijn. De tweedehands vorkheftrucks zijnbeschikbaar in een groot aantal maten en worden vervaardigd door een grootaantal verschillende bedrijven.

De aankoop van een heftruck is een belangrijke investeringvoor elk bedrijf.

Daarom is het van belang dat u de juiste vorkheftruck kooptvoor uw situatie. Er zijn immers enorm veel types heftrucks in verschillendeprijsklassen. Heftrucks kunnen met een brede waaier aan opties en accessoiresworden uitgerust. Een heftruck met volledige cabine zal meer kosten dan éénzonder cabine.

Wat de kenmerken van tweedehands vorkheftrucks betreft, zijnze vergelijkbaar met die van de nieuwe.

Ze zijn meestal uitgerust met metalenrupsbanden die op regelmatige afstanden rond het lichaam zijn aangebracht. Dezemetalen rupsbanden geven de machine een stevige steun en helpen de bestuurderom zware voorwerpen gemakkelijk op te tillen. Een ander belangrijk kenmerk vantweedehands vorkheftrucks is de aanwezigheid van een automatisch kogellageraandrijfsysteem. Deze eigenschap helpt bij de vlotte werking van de machine.

Meer info over tweedehands heftruck kopen nu op www.decotrucks.be.

Tags

Aanbod 2de Hands Heftrucks | Contergewichten Heftrucks | Dubbele Vorkversteller Heftrucks | Leveranciers 2de Hands Heftrucks | Leveranciers Herstellingen Heftrucks | Leveranciers Herstellingen Tweedehan |