Menu Sluiten

Low Budget Lpg


Low budget lpg

Low Budget LPG heftrucks

Diesel, LPG of Elektrisch

Ook het type motor heeft invloed op de prijs. Een elektrische vorkheftruck is duurder dan een heftruck op diesel of LPG. Maar de keuze van het type truck mag in de eerste plaats niet van de prijs afhangen, aangezien elk type heftruck een eigen toepassing heeft. Zo is het niet aan te raden om de hele dag binnen te rijden met een diesel heftruck en rijdt een elektrische heftruck best niet door weer en wind.

Net zoals in de autosector is er vaak een kwalitatief verschil tussen heftruckmerken.

Prijzenspelers kunnen doorgaans minder kwaliteit en innovatie bieden dan A-merken. Vorkheftrucks van A-merken behouden ook een grotere restwaarde. Het is dus belangrijk om de kostprijs over de hele levenstermijn te bekijken.

Tweedehands vorkheftrucks zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en modellen. Er zijn ook veel merk- en merkloze heftrucks op de markt.

Veel grote bedrijven die zich bezighouden met bouwmachines en -materialen verhuren hun vorkheftrucks. Veel kleine bedrijven kopen ook tweedehands heftrucks. De prijs van deze vorkheftrucks kan onderling enorm afwijken en is afhankelijk van vele factoren, zoals het model, de kenmerken, de staat, de kilometerstand, de capaciteit enz.

Gebruikte heftrucks zijn ook op de markt verkrijgbaar. Als u een gebruikte vorkheftruck wilt kopen, kunt u kijken in verschillende advertenties zoals kranten, tijdschriften, internet en andere publicaties in uw omgeving.

U kunt ook praten met mensen die eerder tweedehands vorkheftrucks hebben gebruikt.

Info over low budget lpg

Wetenswaardigheden over Low budget lpg

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en tweedehands heftrucks.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen alle merken en types heftrucks. Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Low budget LPG heftrucks.

Bent u op zoek naar een goede low budget LPG heftruck aan een realistische prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks om een low budget truck te overwegen. Zij hebben een uitgebreide expertise op het gebied van heftrucks en blinken uit in service.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres. Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotrucks is vogelstraat 5 in Melle.

Meer info over low budget lpg nu op www.decotrucks.be.

Tags

Goedkope Lbg Heftrucks | Low Budget Lpg |