Menu Sluiten

Low Budget Elektrisch


Low budget elektrisch

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en low budget elektrisch.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen alle merken en types heftrucks. Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Tevens bieden ze low budget elektrische trucks aan.

Bent u op zoek naar een degelijke elektrische truck voor een aanvaardbare prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks uit Melle om een low budget elektrische heftruck te overwegen. Aarzel zeker niet hen meer informatie te vragen. U mag een gespecialiseerd en deskundig avies verwachten over al wat te maken heeft met heftrucks.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres. Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotrucks is vogelstraat 5 in Melle.

Info over low budget elektrisch

Informatie over Low budget elektrisch

Een van de grootste fouten die men maakt bij de aanschaf van goedkope tweedehands vorkheftrucks is dat men de vorkheftruck geruime tijd ongebruikt laat.

Low budget elektrische vorkheftrucks zijn meestal voordelig. Vorkheftrucks zijn relatief grote investeringen en dien je op regelmatige basis te onderhouden.

U moet regelmatig het accupakket en de motor controleren om er zeker van te zijn dat ze goed werken. Het kan ook een goed idee zijn om een professionele vorkheftruckservice in te huren om het nodige onderhoud aan uw vorkheftruck uit te voeren. Dit betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw heftruck.

Een vorkheftruck, ook bekend als vorklift of heftruck, is een door middel van een elektromotor of een verbrandingsmotor aangedreven transportmiddel, hoofdzakelijk voor het vervoer van goederen die op een pallet staan, bijvoorbeeld in een magazijn of op een bedrijfsterrein.

Voor het gebruik in het magazijn zijn vorkheftrucks met elektrische aandrijving het beste geschikt. Voor laden en lossen zijn er grotere vorkheftrucks, tot 18 ton, die 10 ton kunnen tillen.

Meer info over low budget elektrisch nu op www.decotrucks.be.

Tags

Goedkope Elektrische Heftrucks | Low Budget Elektrisch |