Menu Sluiten

Herstellingen Tweedehands Heftrucks


Herstellingen tweedehands heftrucks

Herstellingen tweedehands heftrucks is werk voor specialisten.

Het is vanzelfsprekend dat een nieuwe heftruck duurder is dan een gelijkaardig tweedehandstoestel. Maar ook tussen tweedehands heftrucks zijn er verschillen. Naast de hierboven aangehaalde punten zijn het bouwjaar en de km. stand prijsbepalende factoren.

Maar ook de staat van het toestel is van belang. Is de heftruck compleet gereviseerd en heeft deze een nieuwe laklaag gekregen? Dan stijgt de waarde van de truck. Houdt ook rekening met garantie op tweedehandsheftrucks.

Tweedehands vorkheftrucks zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en modellen. Er zijn ook veel merk- en merkloze heftrucks op de markt.

Veel grote bedrijven die zich bezighouden met bouwmachines en -materialen verhuren hun vorkheftrucks. Veel kleine bedrijven kopen ook tweedehands heftrucks. De prijs van deze vorkheftrucks kan onderling enorm afwijken en is afhankelijk van vele factoren, zoals het model, de kenmerken, de staat, de kilometerstand, de capaciteit enz.

Gebruikte vorkheftrucks zijn ook op de markt verkrijgbaar. Als u een gebruikte vorkheftruck wilt kopen, kunt u kijken in verschillende advertenties zoals kranten, tijdschriften, internet en andere publicaties in uw omgeving.

U kunt ook praten met mensen die eerder tweedehands vorkheftrucks hebben gebruikt.

Info over herstellingen tweedehands heftrucks

Informatie over Herstellingen tweedehands heftrucks

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en tweedehands heftrucks.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen tweedehands heftrucks alle merken en types heftrucks. Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Low budget trucks.

Bent u op zoek naar een degelijke truck voor een kleine prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks om een low budget truck te overwegen. Aarzel zeker niet hen te contacteren voor meer informatie.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres.

Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotrucks is vogelstraat 5 in Melle.

Meer info over herstellingen tweedehands heftrucks nu op www.decotrucks.be.

Tags

Herstellingen Tweedehands Heftrucks |