Menu Sluiten

Gebruikte Heftruck


Gebruikte heftruck

Tegenwoordig zijn er veel websites op het internet die informatie geven over gebruikte vorkheftrucks. U moet echter niet blindelings alle informatie geloven die u online leest. Voordat u tweedehands vorkheftrucks van een dealer koopt, moet u een gedetailleerd onderzoek doen om de geschiedenis van het bedrijf en zijn prestaties te controleren.

Er zijn veel plaatsen waar tweedehands vorkheftrucks kunnen worden gevonden. Het is aan te raden dat u uw tweedehands vorkheftrucks koopt van bedrijven die betrouwbaar zijn en goed bekend staan.

Het is sterk aan te bevelen om tweedehands vorkheftrucks te kopen bij bedrijven die een garantie geven op hun tweedehands heftrucks.

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en tweedehands heftrucks.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen alle merken en types heftrucks. Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Low budget trucks.

Bent u op zoek naar een degelijke truck voor een kleine prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks om een low budget truck te overwegen. Aarzel zeker niet hen te contacteren voor meer informatie.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres. Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotruks is vogelstraat 5 in Melle.

Info over gebruikte heftruck

De discipline van Gebruikte heftruck

Het is vanzelfsprekend dat een nieuwe heftruck duurder is dan een gelijkaardig tweedehandstoestel. Maar ook tussen tweedehands heftrucks zijn er verschillen.

Naast de hierboven aangehaalde punten zijn het bouwjaar en de km. stand prijsbepalende factoren. Maar ook de staat van het vorkheftruck is van belang. Is de heftruck compleet gereviseerd en heeft deze een nieuwe laklaag gekregen? Dan stijgt de waarde van de heftruck.

Houdt ook rekening met garantie op tweedehandsheftrucks.

De motor van tweedehands vorkheftrucks verschilt van de motor die in een nieuwe vorkheftruck wordt gebruikt. Over het algemeen is er een dieselmotor in gemonteerd. Deze dieselmotoren zijn in vergelijking minder krachtig dan de motoren die in nieuwe vorkheftrucks worden gebruikt.

Dit is de reden dat tweedehands vorkheftrucks meestal worden gebruikt voor lichte taken zoals het vervoeren van zware spullen van de ene plaats naar de andere. Omdat deze machines af en toe worden gebruikt, kan de eigenaar ze tweedehands kopen en ze na enkele jaren wegdoen.

Meer info over gebruikte heftruck nu op www.decotrucks.be.

Tags

Gebruikte Heftruck |