Menu Sluiten

2de Hands Heftruck Kopen


2de hands heftruck kopen

Tweedehands heftruck kopen.

Decotrucks verkoopt eveneens tweedehands heftrucks. Een 2dehands heftruck kopen is voor veel bedrijven de manier om geld te besparen en toch een goed apparaat in hun magazijn of werkplaats te hebben.

Low budget trucks.

Bent u op zoek naar een degelijke truck voor een kleine prijs? Neem dan zeker contact op met Decotrucks om een low budget truck te overwegen. Aarzel zeker niet hen te contacteren voor meer informatie.

Verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van Heftrucks en tweedehands heftrucks.

Sinds 1984 is de firma Decotrucks uit Melle, gelegen in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen alle merken en types heftrucks.

Het verkopen van wisselstukken, nieuw en tweedehands, het aanpassen van masten, kiepbakken, zijschuivers, vorken enz. ….

Decotrucks heeft een eigen transportdienst met aangepaste vrachtwagen depannage en doen als service herstellingen en onderhoud bij u ter plaatse.

En tot slot, indien u op zoek naar een ander type toestel dan heftrucks of transpaletten zoals een veegmachine, schepbakken, hoogtewerkers en nog veel meer, ook dan ben je bij hen op het juiste adres. Zij worden beschouwd als gespecialiseerde leverancier en ervaringsdeskundige op het gebied van heftrucks.

Het adres van Decotrucks is vogelstraat 5 in Melle.

Info over 2de hands heftruck kopen

Kennisbank over 2de hands heftruck kopen

Bij het kopen van tweedehands vorkheftrucks moet u er zekervan zijn dat de heftrucks zijn werk nog naar behoren doet. Controleer allebewegende delen van de machine, zoals de motoren, riemen, kabels en veren.

Ditzal u helpen bij het analyseren van de conditie van de machine voordat u hemkoopt. Het is raadzaam dat u gebruikte apparatuur alleen van een betrouwbaarbedrijf koopt. U kunt ook hulp krijgen van de dealer van tweedehandsvorkheftrucks als dat nodig is.

Tegenwoordig zijn er veel websites op het internet die informatiegeven over gebruikte vorkheftrucks. U moet echter niet blindelings alleinformatie geloven die u online leest.

Voordat u tweedehands vorkheftrucks vaneen dealer koopt, moet u een gedetailleerd onderzoek doen om de geschiedenisvan het bedrijf en zijn prestaties te controleren.

Meer info over 2de hands heftruck kopen nu op www.decotrucks.be.

Tags

2de Hands Heftruck Kopen | Masten Heftrucks | Transpalet Manueel | Voorzetapparaten Heftrucks | Vorkenborden Heftrucks |